dag 2

Na ons ontbijt zijn we op verkenning gegaan in de buurt. Daarbij kwamen we langs een 'strichelzoo'. Het zonnetje brandde er goed op, maar dat hadden we pas door toen we zagen hoe rood we waren.

Na de middag hebben we een bezoekje gedaan aan het zwembad en de sauna's.

Als avondeten was het saladebuffet - zoals altijd-, tussengerecht was eendenborstfilet, tomatencrèmesoep. Als hoofdgerecht hadden we allemaal een zwijnenfilet. Het nagerecht was een bananenmousse met mango saus. En met een fles riesling om de 25 jarige huwelijksverjaardag van mama en papa te vieren!

de heenreis

Na een 9tal uur rijden en 1 file, zijn we aangekomen in Brand. Na het inchecken hadden we al snel de gebakjes gevonden. Onze eerste keer avondeten was alvast goed meegevallen. Eerst saladebuffet, daarna tussengerecht (lasagne met maatjes), soep en dan de keuze tussen kalkoen en zalm. Als afsluiter een dessert met ijs en een aardbeigebakje. Om dit alles te laten zakken hebben we een kleine wandeling gemaakt door het dorpje.